Den politiske ledelse er kørt af sporet i Holbæk Kommune

Det er den politiske ledelse der er kørt af sporet i Holbæk Kommune
Det er den politiske ledelse der er kørt af sporet i Holbæk Kommune

Fritænkerne ved at der er mange dygtige ildsjæle der arbejder for Holbæk kommune. Fra dagplejeforældre med daglig omgang med de mindste til rådhuspersonale både i borgerservice og på direktionsgangene over til vej og parkfolk, hjemmehjælpere, pædagoger, lærer m.m.

Nu skal alle disse mennesker, der hver dag knokler for at holde kommunen kørerende have både noget ros og lidt fred og ro. Jævnligt bliver de ansatte udsat for organisationsændringer og sparerunder. Og det er udmattende for den enkelte og katastrofalt for vores allesammens kommune.

Det er den politiske ledelse der er kørt af sporet, ikke den faglige medarbejder der står i forreste række for at agere hænder og fødder, hjerne og hjerte for systemet. Vi skal have tilliden tilbage til at den enkelte ansatte og det enkelte fagområde klare deres arbejde godt.

Fritænkerne ønsker at skabe arbejdsro for alle de mange kommunalt ansatte, som har valgt at have et job hvor de sørger for at holde sammen på kommunen. Vi skal ikke skræmme de dedikerede ildsjæle væk, men værne om dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *