Om Liste T – Fritænkerne

Fritænkerne er en ide, en vision en handling. Fritænkerne er skabt af Simon Drost og kredsen af mennesker omkring ham. Fritænkerne er trætte af kasser og kassetænkning og vil gerne være med til at sende ”sådan plejer vi at gøre” på plejehjem.
Fritænkerne er en ide, en vision en handling. Fritænkerne er skabt af Simon Drost og kredsen af mennesker omkring ham. Fritænkerne er trætte af kasser og kassetænkning og vil gerne være med til at sende ”sådan plejer vi at gøre” på plejehjem.

Lidt om manden bag Fritænkerne

Navnet er Simon Drost og jeg er i starten af 50’erne. Jeg har boet i Holbæk kommune i 10 år, med en enkelt kort afstikker til Hovedstaden, både en del år i Holbæk by og nu de sidste 4 år på Orø, hvor jeg driver Grill & Bistro Orø Havnekiosk sammen med mit livs kærlighed. Hun arbejder som lærer på den lokale skole. Vi flyttede til Orø for at forpagte forsamlingshuset og drive det som restaurant og kulturhus og i den forbindelse fik jeg hænderne dybt ned i hvad der rør så på Orø, også på de sociale skyggesider og fik blandt andet indført julehjælp til forarmede børnefamilier.

Jeg er et stort menneske. Rager næsten 2 meter op i vejret og mit hjerte er også stort. Mit ønske om at skabe de bedste rammer til det fælles bedste driver mig frem. Det er også det der gør at jeg har valgt at stille op til kommunalvalget her den 21. november. Jeg har arbejdet med hånd og ånd hele mit liv og jeg er ikke bange for at tage fat. Jeg har både haft et spisested igennem en årrække i Venezuela ligesom jeg har arbejdet med kommunikation og pressehåndtering. Jeg begår mig derfor udmærket både i en skurvogn og på de bonede gulve. Jeg er autodidakt hele vejen. Når et nyt kapitel i mit liv åbner sig, knokler jeg for at opnå de bedste færdigheder man kunne ønske sig. Som erhvervsdrivende igennem en menneskealder er jeg fortrolig med regneark og budgetter og er i stand til at kunne læse mellem linjerne på politiske aftaler.

Jeg er ikke syltet ind i årelang partipolitisk virksomhed og kommunale rævekager, og hvad nogen måske vil vende imod mig og sige at jeg er uerfaren kommunalpolitiker, det vil jeg netop tage som et kompliment og se på sagerne med friske øjne – og derfor vil jeg også kunne være istand til at få øje på når der er noget der ikke hænger sammen og stille både ”de dumme” og ”de svære” spørgsmål.

Lige nu er der blot opstillet mig på Liste T – Fritænkerne, men jeg er ikke alene. Jeg har en kreds af mennesker omkring mig som støtter op om at skabe en forandring, og jeg stiller mig gerne til rådighed for dig. Jeg har tænkt jævnligt at udsende blogs hvor jeg beskriver hvad der sker i kommunen – hvad er det for beslutninger vi er ved at tage, og du er altid velkommen til at skrive til mig, hvis der er noget du undrer dig over eller har en god ide, jeg skal tage med videre. Jeg kommer også til at holder åbne fællesmøder i den 4 årige valgperiode, hvor alle er velkomne. Mit og vores håb er at dette blot er begyndelsen, men at når vi har bidt os fat, så kan der til valget i 2021 komme langt flere kandidater på listen. Man skal jo starte et sted.